Det här har alltid representerat mig. Att man mår bra om miljön runtomkring är trivsam är ju egentligen inte så konstigt kan man tycka. Så är det ju för många av oss.

Jag har egentligen alltid vetat att jag påverkas av detta, men inte riktigt kunnat uttrycka det. Trodde att så kände väl alla hela tiden. Idag när jag är utbildad inredare & har en massa livserfarenhet, vet jag att det faktiskt är så, och jag kan idag lättare identifiera hur jag känner i vilka miljöer och varför. För många sker det här på ett omedvetet plan, man kan känna otrivsel på vissa platser, men har svårt att veta varför. Man kan dock lära sig att bli mer medveten om det här.

/Joanna

klicka gärna på hjärtat, om du gillar inlägget, och skriv gärna en kommentar eller dela inlägget om du vill! :-) 

 

Havet, flow & enkelhet.png

Comment