Perfekt yta?

Jag hoppas och tror att ”skitnödigheten” som hållit de flesta av svenskar i sitt grepp när det gäller inredning är på väg att svänga.

Vad jag menar är att den perfekta ytan måste luckras upp. Alla måsten och borden, och alla tankar på att hela tiden jaga det senaste. Att inte våga bjuda hem någon p.g.a. att man inte har nyrenoverat är ju fördjävligt.

trivsel-.jpg

Värme & trivsel är mer än yta! Jag ska berätta om ett angenämt besök i ett hem där trender och den fläckfria ytan inte var det viktigaste. En kvinna bjöd in mig på kaffe. Det blev direkt så tydligt att hon inte prioriterade att renovera sitt hem, att hon gav fan i trender och att hon inte brydde sig så mycket om vad någon annan tyckte. Hon fokuserade istället på att få mig att känna mig välkommen, gott fikabröd och ett inspirerande samtal. Mer sådant! Det var varmt hos henne, både i hemmet och i stämningen, vi skrattade och connectade i vårat samtal.

Om du trivs i ditt hem så gör andra det. Bjud på lite vardag, lite otrendighet och stäng inte in dig bara för att du inte har det senaste kaklet.

Ulrika

klicka gärna på hjärtat, om du gillar inlägget, och skriv gärna en kommentar eller dela inlägget om du vill! :-) 

6 Comments