Att ta in naturen gör så mycket för känslan i ditt hem.

Knalla rakt ut i naturen och se vad som finns. En naturlig inredning som ger mer än något billigt tjafs som går sönder inom en kort tid. Kottar, kvistar, grenar, mossa och stenar är ljuvliga inredningsdetaljer att använda sig av. Tänk bara på att mossan tar tid på sig att växa tillbaka, kolla med markägaren om det är ok. Och ta inte mer än du behöver. Sikta in dig på kvistar och sådant som redan ligger på marken. Måttlighet är ett ledord när man lånar av naturens skafferi. Less is more! Tänk, bara det jag behöver!

naturen.jpg

Naturen ger ett lugn i inredningen som känns naturlig. Dessutom så behöver du inte förvara en hel massa inredningsdetaljer i lådor och kartonger år efter år. Å det är ju najs!

Ulrika

klicka gärna på hjärtat, om du gillar inlägget, och skriv gärna en kommentar eller dela inlägget om du vill! :-) 

Comment