Att vara entreprenör är både kul och spännande, men också krävande och väldigt, väldigt utvecklande. Jag älskar att driva företag.

Men en sak som jag är innerligt trött på är frågan: Hur går det? Då har jag märkt att det folk vill veta är oftast: tjänar du mycket pengar? Alltså pengar = bra! Det finns ju 100 andra sätt som det kan gå bra på. Men det är folk inte lika intresserade av. Man kan må bra. Man kan vara grym på att nätverka. Man kan göra superofferter. Man har effektiviserat någon del av utförandet. Man har lärt sig att förhandla. Man har utvecklat en betalningsmodell som fungerar. Man paketerar numera sina tjänster. Man accepterar berg- och dalbanan, och lärt sig att njuta av den resan. Man utsätter sig för saker som man aldrig trodde att man skulle klara av. Lite direktsänd radio, jajamensan. Pod? Japp! Föreläsning 2 kvällar i rad, såklart!

I början när vi hade startat så kände jag mig skyldig att ”rapportera” över allt vi gjort när jag fick frågan: går det bra? Men sedan märkte jag att de bara undrade om vår ekonomi. Så numera svarar jag oftast:

Går det bra? Ja, det går djävligt bra! 

Vad känner du när du läser det här? 

Ulrika

klicka gärna på hjärtat, om du gillar inlägget, och skriv gärna en kommentar eller dela inlägget om du vill! :-)