Jag är en sådan som gillar glädjen i det lilla. Kan bli så strålande glad över att solen skiner. En vacker sång. God mat. En kram av mina barn. Så glad så att jag gråter. Jag blir lätt väldigt känslosam. Jag är sådan, helt enkelt.

Ibland frågar mina barn vad jag önskar mig, vad jag vill köpa?  Och faktum är att jag har svårt att svara på frågan. Jag önskar mig mer upplevelser, mer goda samtal, mer förverkligande av idéer, mer personlig utveckling & ännu mer frihet. Inte mer saker att stapla upp i hyllan, förvara i förrådet, att ta hand om och vårda.

Alla de där sakerna som du köper kräver en hel massa saker från dig. De ska organiseras, dammas, förvaras, underhållas och användas. Förutom att de kostar en hel massa pengar i inköp.

Om det är någonting jag försöker lära mina barn, så är det att man kan låna av varandra, gå ihop och äga tillsammans, tänka igenom vad man verkligen behöver & köpa färre prylar.

Ulrika

 

sol-.jpg

klicka gärna på hjärtat, om du gillar inlägget, och skriv gärna en kommentar eller dela inlägget om du vill! :-)