hemmakontor-.jpg

Hemma hos mig har jag ett rum, som är just en kreativ oas.

Därinne är det färger som jag går igång på, roliga saker, och alla tillbehör man kan behöva för att vara just kreativ. Där finns mattrasor i fina färger som ligger i ett gammalt baktråg, plantor som spirar, ett rullvagn med penslar och drivved att skapa något av. 

penslar.jpg

 

Precis så vill jag ha det för att bli glad, få energi, känna att här finns alla möjligheter till skapande i olika former. Det är min plats därhemma som jag arbetar som bäst i. Det finns en dörr att stänga, om jag vill. En säng att luta ikull mig på för en stund, om jag ska läsa något. Mitt arbetsbord är mina föräldrars första köksbord, ett vitmålat klaffbord som står vid fönstret. Där kan jag kika ut på grannar som passerar, eller se trädens sus. Jag har gärna musik på, eller morgonpasset i P3 som får mig att skratta och må gott. Ibland tänder jag ett ljus.

hemmakontor.jpg

I det här rummet trivs jag så himla bra! Här finns också förvaring i olika former. I mitt gamla arkivskåp kan jag ha lite olika papper. I linneskåpet finns kreativt material. Sedan har vi också köksskåp på golvet med våra pärmar i, därpå står också skrivaren. och i överskåpet finns verktygsgrejsimojs. Förvaring är grejen, då blir det ordning, allt ser mer städat ut och jag hittar bättre.

Det är så mycket viktigare än man tror att få till den oas man så väl behöver, för att kunna arbeta på ett bra och roligt sätt! Det är nog väldigt olika hur man vill ha det, och kan vara nog så stor utmaning att förstå vad som passar en själv. Det beror ju så på vad man jobbar med och vilken slags person man är.

tanke-.jpg

En del behöver pepp & energi, medan andra vill ha något som dämpar dem för att de ska kunna koncentrera sig och få något gjort. 

Vad behöver du? 

Ulrika

klicka gärna på hjärtat, om du gillar inlägget, och skriv gärna en kommentar eller dela inlägget om du vill! :-) 

 

Comment