Mm.. jag vet vad du tänker.. finns det ens?

Johodå. Men det kräver en stor smula ansträngning och planering för att komma dit. Det funkar liksom inte att bara slå ner baken och jobba. Åtminstone inte om man ska ha ett långsiktigt tänk på det ställe där man ska jobba många timmar & dessutom kunna jobba effektivt & smart. 

workspace-766045_1280.jpg

Jag har som egen företagare lärt mig sjukt mycket om att vara rädd om timmarna, då tiden är knapp och ju mer tidseffektivt du kan tänka, ju mer pengar kan du tjäna i ditt företag. Har du som jag ett hemmakontor, så vet du att det alltid är massor av grejer och saker som ska förvaras. Ja, förvaring är en stor nyckel till fridfullhet. Jag brukar alltid ha som tanke att ca 80 % i ett kontor ska ha dold förvaring. På så vis blir hela rummet mer harmoniskt för ögat att vila på. 

Namnlös design (22).png

Trixet är också att ordna med rätt sorts förvaring. Och här krävs det lite grundjobb och efterforskning för att få till det. Men gör man jobbet, lovar jag att det finns både tid och pengar att tjäna! Tid, så du kan fokusera på annat! Till att ha semester till exempel!

Ibland behövs frigörande av tid för att du ens ska kunna känna in och reflektera vad just du behöver och vad som funkar för dig. Kanske är det nu under sommaren du ska börja tänka och planera hur du vill ha det på ditt hemmakontor egentligen? Hur vill du ha det? 

/Joanna

klicka gärna på hjärtat, om du gillar inlägget, och skriv gärna en kommentar eller dela inlägget om du vill! :-) 

shore-2822060__480.jpg

Comment