Är du som jag som älskar att jobba hemifrån och verkligen har ynnesten kan kunna göra det? Kanske inte alla dagar, men ibland i alla fall. Kan man sitta hemma och jobba med vad som helst? Nja, kanske inte alla jobb går att applicera i hemmet. Men det jag vet är i alla fall att vi blir fler och fler. Fler typer av jobb kommer i framtiden att kunna utföras hemifrån. Oavsett om du sitter hemma och målar, jobbar med siffror eller paketerar varor, är det viktigt att du trivs där du sitter & att det funkar med ditt jobb.

woman-2245729__480.jpg

Varje gång jag sitter hemma, får jag en sån där hjärtegropskänlsa av frihet! När jag jobbar hemma är det ju såklart mest vid datorn jag sitter, skapar, producerar och skriver. En del teknisk utrustning behöver jag också, för att kunna jobba med vissa saker på distans. Mitt kontor i vårat hus ska därför genomgå en liten transformation för att passa det jag ska göra i mitt företag. Mycket är fortfarande på idéstadiet & hur snabbt saker kommer göras får vi se.

Jag tänker att det ska passa ihop, företaget, rummet och jag. Vad jag gör i mitt företag kommer ju prägla rummet, så bäst är att tänka igenom före, så det inte missmatchar..

/Joanna

klicka gärna på hjärtat, om du gillar inlägget, och skriv gärna en kommentar eller dela inlägget om du vill! :-) 

Comment