Digital entreprenör som jag själv är, så jobbar jag ofta hemifrån och känner ofta det här med att mitt jobb påverkas väldigt mycket beroende på var i huset jag sitter och jobbar. Sjukt frestande att bara ligga kvar i sängen på morgonen och öppna laptopen, bara för att jag kan liksom. Ropa på min man som får komma med en kopp kaffe & ett glas nypressad juice. Frågan är bara hur pass mycket jag får gjort.. Eller vad min rygg säger efter en sisådär ett par timmar..

coffee-1284041_1920.jpg

Njä.. sure att det kan funka nån gång sådär. Men om man faktiskt som jag vill jobba smartare och inte mer, så ser jag det som en nödvändighet att tänka till lite före innan jag placerar ut min laptop & startar jobbet för dagen. Att välja rätt plats för mitt hemmajobb, kan göra hela grejen! Olika rum och platser i hemmet har ju olika energier och du får olika slags känslor beroende på vilken plats du sitter på.

Ofta är det så att folk bara har ställt sitt skrivbord i det rummet eller platsen som blev över, utan att egentligen reflektera över om man trivs att sitta där. Hur rummet ser ut, färger, tapeter, ljus, möbler och allt det du omger dig med i rummet, är ju också tokviktigt för om du kommer jobba bra eller inte. Många har liksom inte tänkt på dom här grunderna. Dom bara slår sig ner, för att jobba. Åsså kanske det visar sig i efterhand att du inte producerat så mycket under dagen.

Jag menar, troligen producerar jag inte så många blogginlägg genom att stirra på min tvättkorg dagarna i ända...

Är det här nåt du har funderat igenom? Har du nån plan?

/Joanna

klicka gärna på hjärtat, om du gillar inlägget, och skriv gärna en kommentar eller dela inlägget om du vill! :-) 

beverage-3013761_1920.jpg

Comment