Inredningscoachning i Umeå-området

Du vill ju komma hem, bara dra en inre lättnads suck, slappna av och bara må, eller hur? Känns det så när du kommer hem? Helt ärligt. Berätta, hur känns det egentligen?

Tro mig, vi vet hur det känns när det aldrig blir som man tänkte sig. Tiden bara rinner iväg och du når aldrig dit du först ville. Du vet inte vart du ska börja. Du vet kanske inte hur du ska börja. Eller fortsätta för den delen. Ditt hem ska ge dig trygghet och balans, vara ett stöd till resten av ditt liv. Det du har omkring dig ska vara av värde för dig. Då kommer du i bättre balans och livet blir så mycket enklare och roligare.

Lugn, det är dit vi vill ta dig.

Att coacha inom inredning betyder att vi fungerar som en länk mellan dig och dina inredningsdrömmar. Vi svenskar älskar ju det här med inredning och vårt hem. Vi vill så mycket med våra hem, vi har så mycket drömmar. Vi är fullständigt fullproppande med inspiration, information, bilder, filmer, trender och mot-trender osv. Ändå tvekar vi. Ändå klurar vi och vänder och vrider oss i sömnen över vad vi ska välja. Vi kommer att stötta dig i dina val och beslut. Det leder till att du sparar både tid och pengar, och att du trivs bättre i ditt hem.

 
kök
 

Men hur då?

En inredningscoachning handlar om att coacha dig framåt, muntligen, på plats hemma hos dig. När du läser detta vet jag att du har en fundering. Kanske något som du inte får till därhemma. Kanske något som du ännu inte kan sätta ord på. Vad det är spelar inte så stor roll. Kanske kan du redan mycket om inredning, men behöver hjälp med att få till helheten. Eller så är du helt ny på detta. Huvudsaken att du får guidning fram till det som passar dig. Vi hjälper dig med det. Du kan anlita oss på det sätt som passar just dig. Här nedanför kan du läsa om vad de olika sätten innebär.

Snabbt & enkelt

Det här är för dig som bara vill att vi ska komma hem till dig och coacha dig rakt upp och ner.

Din investering: 1 500 kr/h

Här kan du kan välja mellan att vi kommer hem till dig och coachar dig på löpande tid, tills du känner dig nöjd. 

Eller så väljer du att boka oss under en fast tid, t.ex. 1 h. Passar extra bra för dig som har ett avgränsat inredningsproblem, eller för dig som vill ge bort en coachning i present.

Här finns möjlighet att köpa till en skriftlig sammanfattning på det vi pratat om under coachningen. Den mailas till dig i efterhand.

Skriftlig sammanfattning: 500 kr

Milersättning utgår 40 kr/mil utanför Umeå tätort.

Bra att tänka på innan besöket. Fundera igenom ditt inredningsproblem, har du möjlighet så får du gärna maila några bilder.


In på djupet

Det här är för dig som behöver en mer djupgående coachning.

Här får du i god tid innan besöket kostnadsfritt vår digitala guide. Med hjälp av den, kan du i lugn och ro utforska vad du behöver hjälp med. Den kommer att ge dig information och ställa dig frågor som du ska besvara och fungera som en första vägledning för dig, en förberedelse för att vi tillsammans med dig ska kunna gå vidare på bästa sätt.

När vi kommer hem till dig för en coachning, får du upp till 2 tim total uppmärksamhet på det du behöver i ditt hem. Vi ger av vår kunskap och erfarenhet och lotsar dig framåt på ett tryggt sätt. Vårt mål för dig är att du ska känna ett lugn: "Nu har jag det jag behöver för att fixa det här!" 

För dig som vill finns möjlighet att få coachningen inspelad på en ljudfil. Väljer du det så skickas en pod till dig efter besöket. Den hjälper dig att komma ihåg allt vi pratat om, och går att lyssna på hur många gånger som helst. Det är det enklaste sättet att få tillgång till och minnas allt vi pratat om. Det här kan du bestämma när vi kommer till dig hur du vill göra.

Efter coachningen får du även vår digitala uppföljare som peppar dig! Den kommer att få dig att verkligen genomföra det här. Det vi vet av erfarenhet är att mycket handlar om vilken inställning du har till att ta tag i det här. Du vill ju nå målet, eller hur?

Din investering: 5 640 kr

Milersättning ingår inom Umeå och dess kranskommuner, längre bort än så utgår 40 kr/mil.

Bra att tänka på innan besöket. Har du möjlighet så får du gärna maila några bilder.


Namn *
Namn
 
 
 
kök
köksbord

"Vilken aha-upplevelse när ni kom hit! Jag lärde mig tokmycket på kort tid och roligt hade vi också! Så himla bra, nu vet jag hur jag ska göra!

Åsa Andersson, Umeå

" Att få små tips, få bolla sina idéer med ett proffs gör att man vågar ta steget och göra om som man själv vill. Någon som vågar säga, nä nu blir det för mycket, eller, ja den ska du ha, gör att allt blir så mycket enklare. Ulrika och Joanna är enkla och trevliga kvinnor som på ett proffsigt och tydligt sätt hjälper dig skapa ditt favoritrum efter dina förutsättningar. Fantastiskt duktiga på inredning till ett bra pris!
Smart att man kan boka dem till sitt eget hem. Jag är så nöjd!"

Maria Bergmark, Umeå

 

LefvaDesign har med ett professionellt bemötande beaktat både praktiska och estetiska aspekter, samtidigt som Ni har vävt ihop samtliga önskemål med de grundförutsättningar som fanns. Ni är inredare som lyssnar på kunden och samtidigt tänker själva. Med känsla för både detaljer och helhet är Ni inredare jag varmt rekommenderar”
Ann-Charlotte Wallin, Umeå

 
 

Namn *
Namn