Inredningscoachning

Det absolut enklaste sättet att komma vidare och få en kick-start mot att leva det liv som bara du vill leva. Det är du värd! 

Du vill ju komma hem till ditt hem, bara dra en inre lättnads suck, le inombords, slappna av och bara må, eller hur? Du vill le så där som du bara ler när du är förälskad, le med hela ansiktet. Känns det så när du kommer hem? Helt ärligt. Berätta, hur känns det egentligen?

Tro mig, vi vet hur det känns när tiden bara rinner som sand genom fingrarna och du når aldrig dit du först ville. Det blir aldrig som du tänkt dig. Du vet inte vart du ska börja. Du vet kanske inte hur du ska börja. Eller fortsätta för den delen.  I våra ögon är du värd att få känna annorlunda. Du är värd att känna en frihetskänsla när du kommer hem. Ditt hem ska ge dig trygghet och balans, vara ett stöd till resten av ditt liv. Det du omger dig med ska vara av värde för dig. För om du gör det, så kommer du i bättre balans och ditt övriga liv kommer fungera bättre. Som bonus, blir allt så mycket enklare och roligare.

Lugn, det är dit vi vill ta dig.

Vi kommer fungera som en brygga mellan din frustration och det som kommer göra att proppen går ur och du hamnar i ett flow. För det fattas en länk här. Vi svenskar älskar ju det här med inredning och vårt hem. Vi vill så mycket med våra hem, vi har så mycket drömmar. Vi är fullständigt fullproppande med inspiration, information, bilder, filmer, trender och mot-trender osv. Ändå tvekar vi. Ändå klurar vi och vänder och vrider oss i sömnen över vad vi ska välja. Vi kommer att stötta dig i dina val och beslut. Det leder till att du sparar både tid och pengar. Kanske vill du ha en ny färg i sovrummet men vet inte vilken? Har du flyttat till större eller mindre bostad och fått andra behov? Har du svårt att få till belysningen? Har du svårt att hitta dina saker och vill skapa ordning och reda?

 
kök
 

Men hur då?

Med stöd av våra professionella kunskaper inom inredning kommer vi att coacha dig bort från din frustration, lösa upp knutar, funderingar och frågetecken, krackelera din hemmablindhet och ge dig de nycklar du behöver för att nå fram till den inredning du vill leva med.

En inredningscoachning handlar om att coacha dig framåt och börjar egentligen redan här och nu. När du läser detta vet jag att du har en fundering. Kanske något som du inte får till därhemma. Kanske något som du ännu inte kan sätta ord på. Vad det är spelar inte så stor roll. Kanske kan du redan mycket om inredning, men behöver hjälp med att få till helheten. Eller så är du helt ny på detta. Huvudsaken att du får guidning fram till rätt svar. Vi hjälper dig med det.

När du anlitar oss för en inredningscoachning, får du i god tid innan besöket kostnadsfritt vår digitala guide. Den kommer fungera som en första vägledning, en förberedelse för att gå vidare på bästa sätt. Där du i lugn och ro kan utforska vad du behöver hjälp med. Den kommer att ge dig information och ställa dig frågor som du ska besvara. Dina svar kommer att ligga till grund för hur coachningen hemma hos dig kommer att utformas.

När vi kommer hem till dig för en coachning, får du upp till 2 tim total uppmärksamhet på det du behöver i ditt hem. Vi ger av vår kunskap och erfarenhet och lotsar dig framåt på ett tryggt sätt. Vårt mål för dig är att du ska känna ett lugn: "Nu har jag det jag behöver för att fixa det här!" Du behöver heller inte städa och röja innan vi kommer, bara känn lugnet och boka oss.

Även detta ingår

För dig som vill finns möjlighet att få coachningen inspelad på en ljudfil. Väljer du det så skickas en pod till dig efter besöket. Den hjälper dig att komma ihåg allt vi pratat om, och går att lyssna på hur många gånger som helst. Det är det enklaste sättet att få tillgång till och minnas allt vi pratat om. Det här kan du bestämma när vi kommer till dig hur du vill göra.

Efter coachningen får du självklart vår digitala uppföljare som peppar dig! Den kommer att få dig att verkligen genomföra det här. För du vill ju nå målet, eller hur?

Din investering: 4 450:-

Namn *
Namn
 
 
 
kök
köksbord

"Vilken aha-upplevelse när ni kom hit! Jag lärde mig tokmycket på kort tid och roligt hade vi också! Så himla bra, nu vet jag hur jag ska göra!

Åsa Andersson, Umeå

" Att få små tips, få bolla sina idéer med ett proffs gör att man vågar ta steget och göra om som man själv vill. Någon som vågar säga, nä nu blir det för mycket, eller, ja den ska du ha, gör att allt blir så mycket enklare. Ulrika och Joanna är enkla och trevliga kvinnor som på ett proffsigt och tydligt sätt hjälper dig skapa ditt favoritrum efter dina förutsättningar. Fantastiskt duktiga på inredning till ett bra pris!
Smart att man kan boka dem till sitt eget hem. Jag är så nöjd!"

Maria Bergmark, Umeå

 

LefvaDesign har med ett professionellt bemötande beaktat både praktiska och estetiska aspekter, samtidigt som Ni har vävt ihop samtliga önskemål med de grundförutsättningar som fanns. Ni är inredare som lyssnar på kunden och samtidigt tänker själva. Med känsla för både detaljer och helhet är Ni inredare jag varmt rekommenderar”
Ann-Charlotte Wallin, Umeå

 
 

Namn *
Namn