Homestyling i Umeå - fixa till bostaden inför försäljning

Homestyling har som syfte att höja värdet på din bostad vid försäljning och det är en alltmer efterfrågad tjänst. Den summa du lägger ut på att styla upp bostaden får du oftast tillbaka många gånger om vid försäljning. Att försäljningspriset höjs med ca 10 % är inget ovanligt. Det kan vara svårt att på egen hand lyfta fram bostadens fördelar. Med vår kunskap kan vi hjälpa till att med andra ögon se din bostads potential. En bostad stylad på rätt sätt kan locka fler spekulanter till visning, vilket ofta leder till fler bud, och en snabbare försäljning. Du spar din tid och kan fokusera på annat.

 

Vi vill att det ska kännas som att den nya ägaren kan se sin framtid där. Det gör vi genom personligt engagemang och unik stil. Vi har ett eget lager av möbler och saker att använda oss av, många med unik stil och charm som du inte hittar någon annanstans. Det är så lätt att alla stylingar blir likadana om alla möbler tas från samma möbelvaruhus. Det vill vi undvika, vi går istället på charm och utgår från bostadens potential. Våra transporter i samband med homestyling samkörs tillsammans med ett miljövänligt företag.

Homestyling är alltid avdragsgillt vid försäljning!

Här kan du läsa Skatteverkets information angående det avdrag du får göra »


Homestyling i Umeå - stylingrådgivning

Här får du vår muntliga coachning med expertgenomgång av din bostad inför fotografering och visning. Vi träffas tillsammans i bostaden och går igenom rum för rum vad som behöver förändras. Vi är utbildade inredare och har flerårig erfarenhet av fysiska stylingar, hur fotograferingen går till och kommer att bjuda dig på de allra bästa expertknepen. Du får också med dig en checklista på tips och råd att tänka på. Det kan vara en god idé att kontakta oss det första du gör när du bestämt dig för att sälja din bostad. 

Stylingrådgivning: 1 875 kr inklusive moms

Kom ihåg att kostnaden för detta är avdragsgill!


camera-791151_1280.jpg

Kompletterande homestyling i Umeå - när du behöver mer hjälp än en rådgivning

När du själv inte har möjlighet att fixa till din bostad inför försäljning, kan vi lösa det åt dig. Det kan handla om att plocka bort saker, ommöblering eller att tillföra fina detaljer, blommor mm. Vårt syfte är att din bostad ska kännas unik, personlig och äkta.

Kom ihåg att kostnaden för detta är avdragsgill!

Riktpriser inklusive moms:

Mellan 5 000 - 19 000 beroende på hur mycket som ska kompletteras.


homestyling-umeå.jpg

Homestaging i Umeå - när du har en tom bostad som ska säljas

Vid försäljning av en tom bostad är det bästa att möblera upp den och skapa en känsla. Det blir då lättare för en köpare att förstå bostadens potential, vad som ryms och få en hemmakänsla som attraherar köpare. Det kan vi ordna åt dig! Vi inreder den på bästa sätt inför fotografering och visning. I vår tjänst ingår också att vi tittar till blommor och annat kontinuerligt så att det ser fräscht och fint ut. Vårt syfte är att din bostad ska kännas unik, personlig och äkta.

Kom ihåg att kostnaden för detta är avdragsgill!

Riktpriser inklusive moms:

1:a   15 000 kr
2:a  17 000 kr
3:a  21 000 kr
4:a  25 000 kr

Kontakta oss via formuläret nedan så hjälper vi dig vidare!


Namn *
Namn