Homestyling i Umeå - fixa till bostaden inför försäljning

Homestyling har till syfte att höja värdet på din bostad vid försäljning och det är en alltmer efterfrågad tjänst. Viktigt att tänka på är att den summa du lägger ut får du oftast tillbaka många gånger om vid försäljning. Att försäljningspriset höjs med ca 10 % är inget ovanligt. Det kan vara svårt att på egen hand lyfta fram bostadens fördelar. Med vår kunskap kan vi hjälpa till att med andra ögon se din bostads potential. En bostad stylad på rätt sätt kan locka fler spekulanter till visning, vilket ofta leder till fler bud, och en snabbare försäljning. Du spar din tid och kan fokusera på annat.

 

För oss är homestyling inte något som ska kännas stelt och oäkta. Vi vill att det ska kännas som att den nya ägaren kan se sin framtid där. Det gör vi genom personligt engagemang och unik stil. Vi har ett fantastiskt lager av möbler och saker att använda oss av, många med unik stil och charm som du inte hittar någon annanstans. Våra transporter i samband med homestyling körs med miljövänliga fordon av företag med recycling som största syfte. Använder du dig av någon av våra homestyling-tjänster får du dessutom 25 % rabatt på våra populära inredningscoachningar anpassade för inflytt i din nya bostad.

Homestyling är alltid avdragsgillt vid försäljning!

Här kan du läsa Skatteverkets information angående det avdrag du får göra »


Homestyling i Umeå - stylingrådgivning

För dig som känner att du behöver tips och råd, någon att bolla med men vill göra stylingen själv. Vi träffas tillsammans i bostaden och går igenom rum för rum vad som behöver förändras. På plats lämnar vi dig ett papper med allmänna tips och råd som är användbara för dig. Det kan vara en god idé att kontakta oss det första du gör när du bestämt dig för att sälja din bostad. 

Stylingrådgivning: 2 450 kr inklusive moms

Kom ihåg att kostnaden för detta är avdragsgill!


Homestyling i Umeå - när du behöver mer hjälp än en rådgivning

När du själv inte har möjlighet att fixa till din bostad inför försäljning, kan vi lösa det åt dig. Det kan handla om att plocka bort saker, ommöblering eller att tillföra fina detaljer, blommor mm. Vårt syfte är att din bostad ska kännas unik, personlig och äkta.

Kom ihåg att kostnaden för detta är avdragsgill!

Riktpriser inklusive moms:

Mellan 5 000 - 19 000 beroende på hur mycket som ska kompletteras.


Homestaging i Umeå - när du har en tom bostad som ska säljas

Vid försäljning av en tom bostad är det bästa att möblera upp den och skapa trivsel. Det blir då lättare för en köpare att förstå bostadens potential, vad som ryms och få en hemmakänsla. Det kan vi ordna åt dig! Vi inreder den på bästa sätt inför fotografering och visning. I vår tjänst ingår också att vi tittar till blommor och annat kontinuerligt så att det ser fräscht och fint ut. Vårt syfte är att din bostad ska kännas unik, personlig och äkta.

Kom ihåg att kostnaden för detta är avdragsgill!

Riktpriser inklusive moms:

1:a   12 000 kr
2:a  15 000 kr
3:a  19 000 kr
4:a  23 000 kr

Kontakta oss via formuläret nedan så hjälper vi dig vidare!


Namn *
Namn