Inredningscoachning “hemma hos” i Umeå

Vad får du för känsla när du kommer hem? Känns det som du vill att det ska kännas?

Vi vet att många inte får till den exakta känslan som man egentligen ville. Tiden går, livet susar förbi men det blir aldrig helt bra därhemma. Varför inte fixa det en gång för alla?

En inredningscoachning hjälper dig att nå dit du vill

Att coacha inom inredning betyder att vi fungerar som en länk mellan dig och dina inredningsdrömmar. Vi kikar på nuläge, går igenom vad du har för drömmar och mål, och stöttar dig i hela processen med vad du ska ta för val och beslut för att nå ditt mål. Det leder till att du sparar både tid och pengar, och till slut trivs bättre i ditt hem. Vi coachar dig muntligen, på plats hemma hos dig.

 
inredningscoachning.jpg
 

Certifierade inredare

Vi är utbildade inredare med stora kunskaper och många års erfarenhet av detta. Det viktigaste för oss är känslan och att du ska må bra & trivas där du bor.

Hur gör jag om jag vill boka en inredningscoachning?

Då tar du bara kontakt med oss, så bokar vi in en passande tid. Enklast är om du bara ringer oss, eller fyller i formuläret här längst ner, så återkopplar vi till dig.

Ring Joanna 073-0319138 eller Ulrika 070-3526607.


Hur går det till?

Här har vi lyssnat på er kunder & förenklat tjänsten.

Du väljer mellan att vi kommer hem till dig och coachar dig på löpande tid, tills du känner dig nöjd. 

Eller så väljer du att boka oss under en fast tid, t.ex. 1 h. Passar extra bra för dig som har ett avgränsat inredningsproblem, eller för dig som vill ge bort en coachning i present.

Din investering: 1 500 kr/h

Milersättning utgår 40 kr/mil utanför Umeå tätort.

Bra att tänka på innan besöket. Fundera igenom ditt inredningsproblem, har du möjlighet så får du gärna maila några bilder.


Du kan även välja att lägga till

Skriftlig sammanställning

Vi ordnar en skriftlig sammanställning på det vi pratat om under coachningen. Då har du det på pränt, och det blir lättare att minnas vad vi pratat om på coachningen. Den mailas till dig i efterhand.

Pris: 690 kr

Ring Joanna 073-0319138 eller Ulrika 070-3526607 så bokar vi en tid för dig!

inredningscoachning.jpg

Namn *
Namn
 
 
 
köksbord

Vad säger kunderna?

"Vilken aha-upplevelse när ni kom hit! Jag lärde mig tokmycket på kort tid och roligt hade vi också! Så himla bra, nu vet jag hur jag ska göra!

Åsa Andersson, Umeå

" Att få små tips, få bolla sina idéer med ett proffs gör att man vågar ta steget och göra om som man själv vill. Någon som vågar säga, nä nu blir det för mycket, eller, ja den ska du ha, gör att allt blir så mycket enklare. Ulrika och Joanna är enkla och trevliga kvinnor som på ett proffsigt och tydligt sätt hjälper dig skapa ditt favoritrum efter dina förutsättningar. Fantastiskt duktiga på inredning till ett bra pris!
Smart att man kan boka dem till sitt eget hem. Jag är så nöjd!"

Maria Bergmark, Umeå

 

LefvaDesign har med ett professionellt bemötande beaktat både praktiska och estetiska aspekter, samtidigt som Ni har vävt ihop samtliga önskemål med de grundförutsättningar som fanns. Ni är inredare som lyssnar på kunden och samtidigt tänker själva. Med känsla för både detaljer och helhet är Ni inredare jag varmt rekommenderar”
Ann-Charlotte Wallin, Umeå

 
 

Namn *
Namn