Inredningscoachning online

Vi är nu superglada att kunna hjälpa ännu fler med våra inredningscoachningar! Vi gör just nu stora digitala satsningar, det innebär att vi kan genomföra vissa av våra tjänster helt på distans & digitalt! Du kan alltså boka en inredningscoachning även fast vi inte bor nära varandra. Häng med på utvecklingen!

inredningscoachning.jpg

Hur går en inredningscoachning till då?

Vi vet att många inte får till den exakta känslan som man egentligen ville. Tiden går, livet susar förbi men det blir aldrig helt bra därhemma. Varför inte fixa det en gång för alla?

Det som egentligen skiljer inredningscoachning online, mot live som du kan läsa mer om här, är egentligen bara tekniken mellan oss. Att coacha inom inredning betyder att vi fungerar som en länk mellan dig och dina inredningsdrömmar. En inredningscoachning hjälper dig att nå dit du vill. Vi kikar på nuläge, går igenom vad du har för drömmar och mål, och stöttar dig i hela processen med vad du ska ta för val och beslut för att nå ditt mål. Det leder till att du sparar både tid och pengar, och till slut trivs bättre i ditt hem. Vi som coachar dig är certifierade inredare med lång erfarenhet med att jobba inom inredningens alla delar. Vi har jobbat live med detta under flera år och vet att det fungerar.

Men det här med online, hur funkar det?

Det som är roligt är att vi nu tagit det här till nästa nivå & möter dig digitalt! Digitalt är det nya. Det är både enkelt, flexibelt, miljösmart, tidseffektivt & faktiskt riktigt kul att mötas online!

Vi coachar dig på distans via ett videosystem där vi enkelt kan kommunicera och se dig som kund och hjälpa dig på samma sätt som live. Vi ser varandra & kan prata med varandra som vanligt. När du bokat en tid med oss kommer du få en möteslänk på mailen. Via den kommer du enkelt in i vårat bokade möte och vi kan köra igång :-) För oss känns det extra kul att tekniken finns där. Det betyder att vi kan nå ut i hela landet & hjälpa många fler av er, och du behöver inte bo på en större ort eller storstan för att få hjälp av en inredare.

Det är enkelt att ordna en coachning online

Just nu gör vi det väldigt enkelt att boka en tid med med oss för en coachning online. Du ringer bara oss så så hittar vi ett tillfälle som passar oss båda.

Ring Joanna 0730-319138 eller Ulrika 070-3526607

technology-791034_1920.jpg

Hur går det till?

Du väljer mellan att vi coachar dig på löpande tid, tills du känner dig nöjd. 

Eller så väljer du att boka oss under en fast tid, t.ex. 1 h. Passar extra bra för dig som har ett avgränsat inredningsproblem, eller för dig som vill ge bort en coachning i present.

Din investering: 1 500 kr/h

Bra att tänka på innan vi coachar dig. Fundera igenom ditt inredningsproblem, har du möjlighet så får du gärna maila några bilder.

Värt att tänka på

Du kanske känner dig ovan med att inredare jobbar på ett coachande sätt, och dessutom online på ett digitalt sätt. Men det är egentligen inte mer annorlunda än att du kan boka vilken coach som helst inom något annat specialområde. Du kan känna dig lugn med att det är utbildade inredare du möter. Vi har jobbat som inredare på vanligt vis under många år, men har nu hittat det här arbetssättet som vi ser fungerar.

Det viktigaste för oss är känslan i ditt hem och att du mår bra där du bor. Tänk hela tiden att vi utgår från dig och tar dig igenom de tre stegen - nuläge - målbild - och stöttning i processen däremellan så att du når ditt mål.

Hör av dig till oss med frågor eller för att boka! :-)

Ring Joanna 0730-319138 eller Ulrika 070-3526607