Onlinekurser

Det här är den del av vår värld som vi utvecklar. Vi vill dela med oss av vår kunskap till er på fler sätt. Onlinekurser är ett smidigt sätt för er att ta del av vår kunskap inom ett specifikt område oavsett var du bor. Kurser som du går via webben, online, kan du gå närhelst du vill och i din egen takt. Du får tillgång till oss och vår kunskap var du vill och när du vill. Frihet förpackat på ett enkelt sätt.

Just nu!

Vi jobbar själva mycket hemifrån och vet att det blir ett allt vanligare arbetssätt. Många har dock inte prioriterat eller ordnat för en bra arbetsplats där hemma som passar det jobb man utför och det liv man lever.

Vi letar därför just nu efter dig som jobbar eller önskar jobba hemifrån och som vill vara med och hjälpa oss att utforma kursen så den blir så bra som möjligt.

Är det du? Kanske är du entreprenör som vi själva och jobbar mycket hemifrån?

Då får du gärna göra vår undersökning som hjälper oss i arbetet. Som tack för din hjälp, får du bra rabatt på den färdiga kursen.

Gå längst ner på sidan för att läsa mer och göra undersökningen!


Övriga kurser & hur du köper

Här tar du del av kurser redan skapade. De berör två ämnen som vi själva arbetat med och hjälpt kunder med.

När du klickar på en kurs finns där en länk till att köpa kursen. Du betalar enkelt, smidigt och säkert med ditt bankkort och i samma veva skickas kursen till din mail. Därifrån kan du sedan nå kursen när du vill och hur många gånger du vill. Enkelt och tryggt.

Mer specifikt vad varje kurs innehåller hittar du när du klickar på kursen.

 

Onlinekurs för att få mer tid & harmoni i livet                  495 kr

Onlinekurs i bröllopsdekor med personlig touch           595 kr

 

Var med i vår undersökning!