Välkommen till en alldeles ny värd full av möjligheter!

Här kommer det att finnas en hel lyxig buffé av kunskap i form av onlinekurser för dig att ta del av. Buffén kommer vartefter att fyllas på med mer och mer kurser, så håll utkik! Det bästa med våra kurser är att de är väldigt specifika och individanpassade och gjorda för att just du ska hitta den bästa för dig.

Tänk dig en strand vid Medelhavet. Du har semester, solen skiner och samtidigt går du en kurs i inredning! Eller du är hemma, ute på promenad, och samtidigt lyssnar på en kurs! Det kan inte bli bättre, eller hur? Du får tillgång till oss och vår kunskap var du vill och när du vill. Frihet förpackat på ett enkelt sätt.

  1. Du väljer en kurs som passar dig
  2. Vi ger dig kunskap och verktyg att nå dit du vill
  3. Du tar del av kursen i den takt du vill
  4. Nu har du det du behöver för att nå målet!

Så här köper du

När du klickar på en kurs finns där en länk till att köpa kursen. Du betalar enkelt, smidigt och säkert med ditt bankkort och i samma veva skickas kursen till din mail. Därifrån kan du sedan nå kursen när du vill och hur många gånger du vill. Enkelt och tryggt.

Mer specifikt vad varje kurs innehåller hittar du när du klickar på kursen.

Hittar du inte den kursen du skulle vilja gå? Då kan du höra av dig till oss, så kan du bli vår pionjärskund, så jobbar vi tillsammans med dig fram en ny kurs, såklart till ett fint pris!

 

 

Onlinekurs för att få mer tid & harmoni i livet                  495 kr

Onlinekurs i bröllopsdekor med personlig touch           595 kr