Ska du sälja din bostad?

Att ordna och fixa till din bostad inför försäljning är en ovärderlig dragkraft för att höja värdet på din bostad. Visar du din bostad på rätt sätt kan det locka fler spekulanter till visning, vilket ofta leder till fler bud, snabbare försäljning och ett högre försäljningspris. Att försäljningspriset höjs med ca 10 % är inget ovanligt.

Det kan dock vara svårt att veta själv hur man på bästa sätt lyfter fram bostadens fördelar. Vi kan hjälpa dig med våra expertögon. Vi är utbildade inredare och har flerårig erfarenhet av stylingrådgivningar, fysiska stylingar, hur fotograferingen går till och vad man ska tänka på inför foto och visning.

016796ff7baca37a95d7bc2fbb6c9c791e025c2b22.jpg

Stylingrådgivning inför bostadsförsäljning

Innan du har en tid för fotografering av bostaden, kan du boka in oss och få hjälp med en stylingrådgivning på plats i din bostad. Här får du vår muntliga coachning med expertgenomgång av din bostad inför fotografering och visning.

Vi träffas tillsammans i bostaden och går igenom rum för rum vad som behöver förändras, och självklart bjuder vi dig på de allra bästa expertknepen. Du får också med dig en checklista på tips och råd att tänka på. Det kan vara en god idé att kontakta oss det första du gör när du bestämt dig för att sälja din bostad. 

Stylingrådgivning: 1 875 kr inklusive moms

Kom ihåg att kostnaden för detta är avdragsgill!

Ring Joanna 0730-319138 eller Ulrika 070-3526607 för att enkelt boka en tid med oss!nikon-698689_1280.jpg

Varför ta hjälp av oss med en stylingrådgivning?

Vi på LefvaDesign är utbildade inredare och har många års erfarenhet av homestyling-yrket och känner väl till processens alla delar. Vi har jobbat tätt tillsammans med mäklare sen 2013 med att utföra fysiska homestylingar och muntliga stylingrådgivningar på plats hemma hos de kunder som står inför en försäljning. Vi vet vad som krävs för att alla steg ska bli bra. Med vår kunskap kan vi hjälpa till att med andra ögon se din bostads potential. Det gör vi genom personligt engagemang, stor kunskap och genom att vara oss själva.  

Ring Joanna 0730-319138 eller Ulrika 070-3526607 för att enkelt boka en tid med oss!

homestyling-umeå-köksbord-lefvadesign.jpg